Mijn naam is Manon Sinnige en ik ben de persoon achter School&Co. Na mijn studie Nederlands Recht en een eerstegraads lerarenopleiding maatschappijleer heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan binnen het reguliere onderwijs. Daarna heb ik bij de Rijksoverheid gewerkt, onder meer voor het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.
De daar opgedane kennis heb ik vervolgens mee teruggenomen naar de schoolpraktijk. Ik werd conrector en plaatsvervangend rector bij een aantal vestigingen van de particuliere schoolorganisatie Luzac. Ik hield mij daar bezig met de reorganisatie van de school, de dagelijkse leiding, was verantwoordelijk voor de begeleiding van leerlingen, docenten en staf en voor het contact met ouders. In deze periode heb ik me bovendien gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, iets waar ik tot dan toe slechts ervaringsdeskundige in was.
Ik ben bij Luzac gestopt omdat ik een paar jaar met mijn gezin naar het buitenland ging. Daar werkte ik als coach van beurshandelaren (van een handelshuis).

Onderwijs is altijd mijn passie geweest, ik zie in goed onderwijs het fundament voor een gezonde en gelukkige samenleving. Met mijn vele ervaring binnen het onderwijs, mijn sterke analytische vermogen, mijn goed luisterend oor en bovenal mijn grote en oordeelsvrije inlevingsvermogen was het voor mij een logische stap om terug in Nederland School&Co op te richten. Dit is voor mij dé manier om mijn kennis en ervaring te delen met een ieder die ik daarmee vooruit kan helpen in het (school)leven!